i n t r a i n t e r i m

Tipuri de proiecte

Proiectele în care suntem implicați urmăresc facilitarea canalelor de mobilitate a forței de muncă în patru segmente: România-România, România-UE, UE-România sau Asia-România. Încurajăm recrutarea de personal calificat pentru diverși utilizatori care optează pentru muncă temporară. Angajații detașați beneficiază de tot sprijinul necesar pe perioada în care sunt angajați.

Cum funcționează?

Procesul de recrutare in 8 pași

1.

Identificăm împreună cu dvs. nevoia si profilul căutat

2.

Începem cautarea si identificarea candidatului potrivit

3.

Evaluăm pentru prima oară candidații identificați

4.

Dvs. alegeți candidatul potrivit nevoilor companiei

5.

Vă prezentăm lista cu cei mai potriviți candidați

6.

Candidații selectați sunt invitați să participe la interviu

7.

Începem procesul de angajare pentru candidaul selectat

8.

Verificăm nivelul de satisfacție al experienței de recrutare cu noi!

Personal specializat

În România punem la dispozitie personal specializat pentru firme cu diverse obiecte de activitate. Înțelegem nevoile clienților, fluctuațiile legislative sau de pe piața muncii, insistând pe informare cât mai repede posibil. Flexibilitatea și orientarea către identificarea de soluții rapide și eficiente asigură angajatorii de calitatea serviciilor pe care le oferim. În același timp, menținem o legătură activă cu angajații noștri, Intra Interim prezentându-se ca o companie cu și pentru oameni.

Agenție intermediară

Intra Interim funcționează și ca agenție intermediară pentru angajatorii din spațiul european cu forța de muncă din România, aceasta fiind una dintre liniile de business care au pus bazele dezvoltării rapide a companiei, dar și ale experienței echipei. Franța, punctul nostru comun ca echipă, este și spațiul cu care colaborăm activ. Specializările muncitorilor detașați acoperă nevoile de personal în domenii precum construcții, ateliere de îmbrăcăminte și producție, comerț, inginerie, tehnică, transport, logistică, turism și nu numai, demonstrând că România produce personal calificat care vrea să progreseze.

Viziunea noastră

Viziunea noastră asupra spațiului european este axată pe extinderea activității și atragerea de personal pe teritoriul României. Implementăm astfel un model prin care dorim să evidențiem potențialul țării noastre. Forța de muncă străină este una dintre soluțiile cheie pentru dezvoltarea pieței din România și acoperirea deficitului de personal, dar și o oportunitate pentru un schimb de idei, experiențe și valori.

Forța de muncă din Asia și România

Forța de muncă din Asia și România, în spațiul european. Operăm ca agenție intermediară pentru angajatori din România și UE. Franța, punctul nostru comun ca echipă, este și spațiul cu care colaborăm activ. Specializările lucrătorilor detașați acoperă nevoile de personal în domenii precum construcții, ateliere de confecții și producție, comerț, inginerie, tehnică, transport, logistică, turism și multe altele.