i n t r a i n t e r i m
Misiune

Soluții de recrutare personalizate pentru angajatori.

Misiunea noastră este să fim partenerul de încredere care înțelege nevoile și provocările unice cu care se confruntă angajatorii în lumea dinamică a afacerilor de astăzi. Ne străduim să anticipăm și să ne adaptăm la tendințele pieței în continuă evoluție și peisajele legislative, asigurându-ne că clienții noștri primesc soluții agile și eficiente.

Să trecem la treabă! Îmbunătățește-ți strategia de HR

Soluții de resurse umane și strategii de mobilitate internațională

Viziunea noastră asupra spațiului european este axată pe extinderea activității și atragerea de personal pe teritoriul României. Implementăm astfel un model prin care dorim să evidențiem potențialul țării noastre.

În calitate de susținători ai mobilității forței de muncă, facilităm canale de recrutare pe diverse segmente: România-România, România-UE, UE-România, sau Asia-România. Îmbrățișăm puterea mobilității internaționale a forței de muncă prin eliminarea decalajelor și promovarea schimbului de idei.

Experiență și profesionalism

Trust in people, Powering Workforce Solutions

Expertiză de peste 10  ani, internațional
Expertiză de peste 10 ani, internațional

Am început cu recrutarea de personal pentru Franța, ne am extins cu succes în Malta, Belgia, Italia si Romania. Am dezvoltat activitatea de recrutare din România, cu candidați români prin recrutare la nivel local și național sau din Asia.

 Peste 100 de  companii partenere
Peste 100 de companii partenere

Am dezvoltat activitatea sustenabil, am înțeles ambele aspecte, atât de business, cât și nevoia de resurse umane indispensabile dezvoltarii companiilor. Reusim sa acoperim întregul proces de recrutare, permițând clienților noștri să se concentreze asupra activităților principale de business și maximizare a productivității.

Mai mult de 2500 de  candidați, angajați
Mai mult de 2500 de candidați, angajați

Activitatea internațională ne-a ajutat să înțelegem mai bine piața forței de muncă din mai multe direcții și să inovăm procesul de recrutare. Susținem oamenii și ajutăm companiile să se dezvolte și să proiecteze businessul în viitor, oferind astfel deschidere către dezvoltare.

 Soluții la cheie,  abordare inovativă
Soluții la cheie, abordare inovativă

Experiența Globală ne-a învățat să înțelegem un proces de recrutare complex, să ajustăm împreună cu partenerii noștri, nevoia și optimizarea costurilor, pentru maximizarea productivității. Astfel, ajungând astăzi să oferim soluții de HR la cheie, complete!

 Flexibilitatea  costurilor
Flexibilitatea costurilor

Punem accent pe oameni, dar și pe costurile de recrutare ale unei companii, oferind soluții de leasing sau recrutare permanentă, transport, cazare, payroll și alte soluții, la prețuri foarte avantajoase!